En mitt-i-veckan-lista-om-nu

Jag måste 

Hinna jobba lite extra nu så jag får ha semester i sommar, göra klart en fotobok som jag hållit på med i över ett år, komma ihåg att göra somriga saker och planera sommaren lite grann så det blir riktigt bra och fin!

Jag imponeras av

Människor som blir jättebesvikna på något som händer eller inte händer i deras liv och ändå kan ställa om hjärnan och hjärtat och vara tacksamma för allt som de har. Min yogalärare säger att det handlar om att öva på att vara flexibel. Att man nästan kan se det som en muskel som måste tränas. Och att på samma sätt som det inte är bra att låta kroppen bli för stel, så är det inte heller bra att stelna till kroppsligt och själsligt i en viss önskan eller uppfattning om hur livet ska vara.

IMG_1006

Jag längtar efter

Att åka hem till Åland! Om två veckor åker jag och Juni och sedan kommer Edu i juli när han får semester! Det ska bli så underbart skönt och härligt. Jag längtar galet mycket!

Jag inspireras av 

Bra böcker, intressanta tv-program, filmer i alla former, att gå på olika museum, spännande konversationer, mina favoritpodcasts, välskrivna bloggar och att lyssna till eller läsa om olika människoöden.

Jag drömmer om 

Att få tid att skriva klar min bok som jag har hållit på med i åratal, att se mer av världen exempelvis USA, att lära mig segla, dreja, att ha ett hus med en trädgård och om allt möjligt annat roligt som jag föreställer mig att jag ska hitta på tillsammans Edu & Juni, min familj och mina vänner.

IMG_0992

Jag googlar på

Hur olika ord och platser stavas och på städer, flygplatser och en massa sevärdheter runt om i världen, eftersom jag just nu håller på att skriva flera stycken reseguider.

Jag är peppad på 

Att det är varmt ute. Jag älskar när liksom axlarna sjunker ner av sig självt för att det är för varmt och skönt för att gå runt och vara spänd i kroppen.

Listan kommer från Sandra Beijer 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s