10 saker denna vecka

  1. Jag tycker det är så roligt att Alicia Vikander fick Oscar. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att det är så kul att se någon bli så glad!
  2. Om en dag åker jag och Juni hem till Åland. Jag längtar så att få krama om alla!
  3. Marsmånad ska bli en väldigt hälsosam månad. Det har jag bestämt mig för i dag.
  4. När man önskar något väldigt intensivt är det lätt att man fokuserar på det man inte har istället för på det man vill ha. Det påminde min kloka vän mig om igår.
  5. Jag oroar mig redan i dag för flygresan på torsdag. Snart måste jag ta tag i det här. Gå i Kbt-terapi för flygrädsla eller något liknande!
  6. Jag tycker det är så fint hur alla här säger ”Bon dia” (”God dag”) när man möter varandra i en hiss, i en butik eller på andra offentliga platser, fastän man inte alls känner varandra. Man vill bara hälsa varandra en god dag.
  7. I dag ska jag äta lunch med fina Ida hemifrån Åland. Hon är här och praktiserar som fotograf på tidningen El Periódico.
  8. Jag har D-vitaminbrist och min läkare har ordinerat mig att sitta 15 minuter i solen varje dag. Den bästa medicinen jag någonsin fått.
  9. Juni har plötsligt börjat äta alla möjliga saker: fisk, kikärtor, linser, broccolisoppa med potatis, morötter och kyckling i små bitar. Jag och Edu sitter nästan löjligt  lyckliga bredvid och ser på.
  10. När jag kommer hem till Åland tänker jag lyssna på tystnaden.

Bild 2016-03-01 kl. 10.51.jpg

 

 

One thought on “10 saker denna vecka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s