Fredagslistan

När grät du senast och varför? Onsdag för en vecka sedan när jag och Edu var på bio och såg filmen ”The danish girl”. Den var så vacker, fin och sorglig, men mest av allt grät jag för att jag behövde gråta och när jag väl började kunde jag inte sluta. Efteråt kändes det så skönt.

Hur var du i skolan? Snäll och lite blyg och rädd för att ta för att ta plats. Jag har alltid tyckt om skolan och läst mycket, men det tog länge innan jag vågade prata eller skriva om mina tankar och åsikter.

Var blir du stressad av? När jag lovat något och glömt bort det. När någon verkar sur eller besviken på mig. När jag har massa artiklar och skriva men ingen tid för det och måste sitta uppe hela natten.

Tre saker du älskar: 

  1. Gåslever.
  2. Mjuka hotell-lakan.
  3. Levande musik.

Hur tror du andra uppfattar dig?  Väldigt glad tror jag. Det är vad de flesta kommenterar, hur stor leende jag har. Snäll.  Ganska lugn. Lite förvirrad och flyktig ibland. Charmig. Känslostyrd. Men jordnära ändå på något vis. Min kompis Frippe brukar säga att jag är som Forrest Gumps flickvän, vad han nu menar med det..;)

robin-wright-as-jenny-curran-in-forrest-gump

Hur uppfattar du dig själv? Varm, social, fundersam, orolig, nyfiken, levnadsglad och konflikträdd.

En situation som du tycker är jobbig/pinsam: När någon är arg eller besviken på mig. Det ger mig sådan ångest. Men som en kompis sa till mig en gång: ”Liz, alla kan inte älska dig. Du älskar inte alla.”Det kan vara bra att komma ihåg ibland.

När känner du dig som vackrast? Lite solbränd, i klänning med lockigt utsläppt hår och fina skor på fötterna. Tillsammans med mina vänner. Vi skålar, skrattar och dansar tillsammans på dansgolvet.

Vad skrattade du senaste åt? I går när Juni började dansa som en tok på golvet och försökte sjunga med i låten fastän hon inte pratar hela meningar än.

Något du funderar mycket över? Var vår lilla familj ska bo i framtiden.

Tre saker du är rädd för: 

  1. Att flyga
  2. Att dö.
  3. Att förlora någon jag älskar.

Ett yrke du skulle vara dålig på:  Ekonom.

Slutligen, ett yrke du skulle vara bra på: Psykolog.

148386_125354944191348_105826_n

Listan kommer från Niotillfem.

2 thoughts on “Fredagslistan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s