Nyår i Göteborg

IMG_0113
För en vecka sedan i dag tog Edu, Juni och jag färjan över till Sverige för att hälsa på fina vänner. Första stoppet blev Stockholm och Rådmansgatan. Där bor nämligen bästa Samira, Omid och Lionel. Och numera även söta Juliette som kom till världen den 19 december.

IMG_0122

Samira hade imponerande nog enbart 10 dagar efter förlossningen lagat gudomligt god persisk lunch till oss med äppelpaj till efterrätt. Vi mumsade i oss allt gott och pratade och hade det trevligt, vilket gjorde mig så glad. Vi ses alldeles för sällan.

IMG_0126.JPG

Därefter hoppade vi på tåget till Göteborg tillsammans med Carro. Så lyxigt att få en flera timmars lång tågresa att bara prata med varandra. Och springa efter Juni såklart!;)

IMG_0162

Väl framme i Göteborg åkte vi hem till Martin och kära Ulrica och sedan stannade vi där i tre hela dagar och firade nyår hemma hos dem tillsammans med allihop. Så mysigt och kul!

SONY DSC
Så här fint såg det ut innan gästerna kom men efter det har jag tyvärr inte några kort för sedan fick min kamera något fel så alla bilder blev mörka.

IMG_0152

Förutom den här av mig, Heidi och Carro som jag tog med min mobil.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Resten av dagarna hängde vi mest, fikade, var på middag till Heidi och Björn  en kväll och såg oss omkring i Göteborg. En sådan fin avslutning och början på det nya året.

IMG_0171

IMG_0170

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s