Vår jul i bilder!

Hej på er allihopa! Hoppas er jul varit både fin och skön. Och gott nytt år! År 2016 tycker jag känns som ett bra år. Jag gillar själva årtalet. Det känns som tagit ur en framtidsfilm.

Vår jul har varit väldigt fin och nu är jag, Edu och Juni tillbaka i Barcelona. Under hela julveckan och fram tills i dag tog jag ledig från allt vad jobb och datorer heter, därav tystnaden här på bloggen. Men nu känner jag mig mycket mer utvilad och energifylld så nu tycker jag vi kör igång igen, eller hur?

Först av allt måste jag bara berätta om något olyckligt som hände två dagar innan nyårsafton och sista dagen på Åland innan vi skulle åka iväg till Göteborg. Jag blev påkörd bakifrån av en bil när jag stod och väntade på att köra in i en rondell. Som tur var hade jag inte Juni men mig så hon är välbehållen och bra, men jag fick jätteont i nacken och var tvungen att åka in till akuten.

Nu har jag jätteont i alla nackmuskler och är väldigt stel, men försöker följa läkarnas order och ta smärtstillande och både vila och röra på mig. Jag försöker tänka positivt men är bara så orolig av en permanent skada av något slag. Om någon varit med om något liknande, snälla hör av er och dela med er av era bästa tips och råd.

Men nu till roligare saker.  Så här såg min jul ut genom både system-och mobilkamera:

IMG_3344

Vi har bakat pepparkakor med mamma som gör de allra godaste och överlag hängt mycket i mormors kök. Juni har numera stenkoll var alla kakor och bullar finns.

Vi firade lucia så klart! Juni var överlycklig att få hänga med Malva och hennes kompis Elsa som lussade för oss. Vi myste med glögg och pepparkakor och sen var vi och tittade på min kusin Emma som var med i Ålands luciatåg.

Så var det dags att klä julgranen. Juni gick runt och bara så ”Åh” hela tiden och stod många gånger och bara beundrade de vackra bollarna.

Fyra dagar innan julafton firade vi bästa Olle och Melker som fyllde 7 år. Nu låter jag som en gammal tant men jag kan inte fatta att det har gått så länge sedan de kom till världen. Visst har mycket hänt sedan dess, men ändå…

IMG_3377

Sen kom äntligen julafton!

Vi firade hos Åsa och Stefan på kvällen tillsammans med mamma, pappa och stefans pappa Bjarne. På morgonen var vi hemma hos mamma och pappa och åt julgröt tillsammans med Renée och Christian och barnen och farmor.

IMG_0061

SONY DSC

Juni var rädd för tomten ( som i år kom från Spanien) men gillade paketen;)SONY DSC
På juldagen tog vi det riktigt lugnt och sedan fick vi middag hos Renée och Christian. De hade dukat så fint!

Processed with VSCOcam with c1 presetPå julannandagen var vi återigen hos Åsa och Stefan men då samlade hela släkten från pappas sida. Vi börjar bli rätt många nu…och det är så roligt att få se alla på en och samma gång.

SONY DSCMed mellandagarna kom lite lugnare tider. Vi var ute rätt så mycket.

Besökte världens bästa bibliotek

IMG_3363

Och så försökte jag träffa så många vänner som möjligt. Denna gång hann jag med att se rätt så många eftersom vi kom hem så pass tidigt i december, men ändå känns det aldrig riktigt som tiden räcker till. Jag vill ju inte bara se dem. Jag vill också hinna bara vara med alla jag tycker så mycket om.

Sammanfattningsvis hade vi suveräna dagar på Åland. Och sedan dag innan nyårsafton drog vi till Göteborg. Det får ni veta mer om i nästa inlägg. Hej så länge!

2 thoughts on “Vår jul i bilder!

  1. Åh vad tråkigt med nacken! Jag tipsar om att ha varmt runt, åtminstone en halsduk, men gärna typ en nackkrage från Back on Track som verkligen reflekterar och mjukar upp musklerna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s