Funderingar

Vad jag lärt mig den här veckan?  

Att så mycket handlar om vilken attityd man har. Häromdagen simmade jag med mina syskonbarn på Enklinge. Det var så kallt, så kallt i vattnet men vi låtsades att det var superhett och att vinden som blåste när vi stod där på bryggan var varm. Lite senare gick vi ut i skogen och plockade blåbär trots att det fortfarande regnade lite grann. Och plötsligt kändes allt så somrigt…  

Vad har varit roligt? 

Att jag känt mig ännu mer avslappnad än förra veckan. Jag kommer till och med på mig själv att glömma mobilen hemma hela tiden, som om mejl, jobb, kalendrar och liknande saker inte ens existerade. 

Vad ser du framemot nu i veckan? 

Det blir mycket kalas i helgen!

Vad vill du fokusera på?

Nuet. På det jag har istället för på det jag inte har. På att jag får vara här på Åland i några veckor till och hänga med mina kära. Och inte på att Edu åker tillbaka till Barcelona på fredagmorgon, för att börja jobba igen. 

  
 

One thought on “Funderingar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s