Håret

_MG_9401
_MG_9402
_MG_9424
_MG_9408
_MG_9445
_MG_9460
_MG_9449
_MG_9466
_MG_9429
_MG_9456
_MG_9448
_MG_9483
_MG_9479
_MG_9488
_MG_9468
_MG_9475
_MG_9492
_MG_9494
_MG_9491
Jag tänkte att ni skulle få se hur håret blev. Ni alla som var med och röstade bland mina inspirationsbilder. Det blev som ni ser på bilderna ovan och jag var så supernöjd!
Jag ville ha lite uppsatt men ändå inte i någon stram uppsättning utan mer vilt, lockigt, romantiskt och lite hippieaktigt med blommor och blad. Jag berättade för min frisör Julia vad jag tänkt mig och hon förstod direkt. Efteråt konstaterade vi att det blev både nordisk sommar och lite skogsrå-aktigt. Helt suveränt ju!;)
Sedan sminkade hon mig diskret och fint med lite guldskimmer på ögonen och en försiktig eyeliner.
Jag kände mig så fin och det var så lyxigt att sitta där och bli ompysslad efter all fix och stress de senaste veckorna. Finaste Lina, Tilde, Heidi, Carro, Samira, Johanna och Anna var också där och fixade på egen hand sig själva på samma gång, så jag hade bästa sällskapet. De bjöd mig på chokladdoppade jordgubbar och champagne och såg till att jag fick i mig lunch, kaffe och vatten.
Vilka vänner och vilken bra start på bröllopsdagen!

De fina bilderna har Caroline Aflalo tagit.

3 thoughts on “Håret

  1. Oj, så vacker du är!! Härligt att läsa om och titta på foton från bröllopet; bästa lyckönskningar till brudparet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s