Sommarlistan

Bild 2015-06-03 kl. 09.55

SONY DSC

Mina planer för sommaren: Här har ju redan sommaren börjat, men jag längtar så efter sommaren på Åland. På måndag kväll nästa vecka är vi där och då ska jag få träffa alla fina, njuta av de ljusa kvällarna och allt det gröna. Vi har inte några speciella planer, förutom att vi ska gifta oss förstås! Det är bara några veckor kvar nu och det känns helt galet overkligt men alldeles fantastiskt. Jag tänker att de första veckorna går åt till att fixa med det och sedan efter vill jag bara vara med de jag tycker om, läsa böcker, lyssna på sommarprat, äta jordgubbar, bada mycket och växla ner några varv.

bild2941
Bästa sommarstället: Valfri kobbe i den åländska skärgården, i en snipa puttrande på väg någonstans, hemma hos mamma och pappa i Lemström, på stugan på Enklinge och på valfri uteservering tillsammans med fina vänner.

Favoritsommarblommor:

Vita bondrosor, prästkragar och blåklockor.

bild-2
Här badar jag helst:
Hemma i Lemström. Det finns inget bättre ställe.
Hur länge ska du vara ledig?
Jag håller på försöker skriva en massa nu och jobba in på förhand så att jag ska kunna vara helt ledig i några veckor i juli när Edu är där med oss. Det skulle vara så underbart skönt med lite semester.
bild-2-6Vad ser du mest fram emot? Jag ser nog mest av allt fram emot att ha en helt vanlig lugn sommar. I fjol hände det så mycket. Första delen av sommaren var jag höggravid och andra delen nybliven mamma. Allt var och har varit så fantastiskt fint, men det känns inte riktigt som jag vilat sedan dess och nu ser jag fram emot att få göra det lite grann.

Vad kommer du köpa inför semestern?
Inget speciellt. Just nu är jag på jakt efter skor till min brudklänning och underkläder som passar bra under den.

Det här lyssnar jag på i sommar: Sommarprat och en massa bra musik. Just nu håller jag på att lyssna in mig på Emmylou Harris.

Favoritsommardofter:
Solkräm, saltvatten, jordgubbar, nyklippt gräs och tjära.

image bild2983

Vad oroar du dig för?
Att det ska blåsa nordlig vind, vara 5 grader varmt och spöregna i horisontellt läge den 11 juli. Men min magkänsla säger att det kommer vara lite bättre väder än så.

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Att den gav mig välbehövlig och skön energi.

Listan kommer från Sandra Beijers blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s