Autumn feelings

IMG_9989
Jag tycker om hösten i Barcelona. Det är rätt så kallt i skuggan och staden kan upplevas som lite murrig, men då är det extra mysigt att gå omkring i de gotiska kvarteren och smyga in på något litet kafé.
IMG_0018
Det gjorde jag med Heidi när hon var här och vi var så lyckliga över att få fika tillsammans. Det är nog det jag saknar allra mest här. Att få fika som man gör hemma.
IMG_9972
IMG_9969
Vi promenerade även omkring i stan
IMG_9957
och åt till och med lunch utomhus en dag. Det är en annan sak jag tycker om med hösten här. Att trots att den är så kylig så är den många gånger även solig. I dag till exempel är himlen klarblå och luften fräsch som i Norge eller något liknande.
IMG_9959
IMG_0002
Varje dag Heidi var här försökte vi även hitta på någon liten grej, fastän det vissa dagar var fullt upp att komma utanför dörren. Jag har alltid varit det, men är nu till och med ännu mer imponerad över min syster Åsa och mamma som haft tvillingar och ett till äldre barn att ta hand om på en och samma gång.
IMG_9984
Vi var helt slut på kvällarna. Men väldigt nöjda och glada också…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s