La Castanyada

IMG_9901

IMG_9912

IMG_9906

På kvällen efter vår avslappnade lunch i trädgården var det dags för ”La Castanyada”, som är en allhelgona-tradition här. Då rostar man kastanjer över öppen eld och äter dem tillsammans med sötpotatis i ugn och bakelserna jag pratade om i förra inlägget, de så kallade “panellets”. Vi tände ljus och satte oss ute i mörkret på altan och skalade kastanjer så att våra fingrar blev alldeles sotiga och ansiktet med.Dessutom drack vi lite sött portvin till. Bästa sättet att avsluta en lördagkväll på.

One thought on “La Castanyada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s