Barcelona at its best

bild-10
Jag vill inte strö salt i såren för er som kanske har de grått och regnigt, men nu. Precis just nu är Barcelona som bäst. I helgen och fortfarande i dag har vi 26 grader varmt och strålande sol. Jag borrar ner tårna i sanden, går ut på gatan i tunn sommarklänning, äter lunch på uteterasser och känner mig förälskad i den här stan.

Förra veckan satt jag på kaféet Bagarstugan på Åland med en stor kopp te framför mig och njöt av den höstiga känslan i kroppen och tittade på alla vackra, färgglada löv utanför fönstret. Det var också superfint. Men när jag landade här på onsdagskvällen och insåg att jag inte ens behövde sätta en jacka på mig, då kände jag ett glädjeskutt i magen. Tänk, vad lite värme kan göra en glad!

4 thoughts on “Barcelona at its best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s