Happy birthday to us!

asaGrattis på födelsedagen världens bästa Åsa! I dag är vår dag! Som ni alla vet så absolut älskar jag födelsedagar och jag har redan både ringt och sms:at Åsa för att påminna henne om att i dag är en mycket speciell dag. Tyvärr har det råkat sig att vi varit flera födelsedagar ifrån varandra nu och jag längtar så efter att få vi två skulle få vara tillsammans och fira.

img_38431

I fjol var jag i Cadaques tillsammans med Edu. Han överraskade mig med några sköna slappa dagar där och jag njöt så. Min högsta önskan då var att jag skulle få bli gravid, men jag hade börjat acceptera att det kanske inte skulle bli så. Det är helt otroligt hur livet kan vända. För

bild-8 i år firar jag med denna lilla skrutt.

SONY DSC

Och om bara två veckor kommer hennes finaste mostrar hit. Och så ska vi fira massor. Allihop tillsammans.

2 thoughts on “Happy birthday to us!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s