Red lips!

IMG_7906.JPG

Tänkte jag skulle visa mina röda läppar så här en fredagkväll. När man sover så lite och ammar så mycket som jag gör just nu är det lätt att gå runt hemma i mjukisbyxor och bara bh hela dagen. Iallafall gör jag det för jag orkar inte böka på mig några kläder som jag sen måste försöka krångla mig ur med jämna mellanrum.
Ändå vet jag att jag skulle känna mig så mycket piggare om jag fixade till mig lite. För det har alltid funkat för mig. Riktigt låg och trött har jag satt på mig den soligaste gula klänningen och känt mig mycket mer strålande. Regniga dagar har jag försökt pigga upp mig med blommiga scarfs i håret och gråa måndagar har jag försökt se ut som någon ur tv-serien Mad Men. Och alltid mått lite bättre!

– “Men måla läpparna röda, så känner du dig lite piggare”, sade Heidi häromdagen.
Så nu gör jag det. Och det hjälper!
För varje gång jag går förbi en spegel så ler jag nu stort till mig själv.

5 thoughts on “Red lips!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s