Rhubarb joy

IMG_7660.JPG

Jag har letat som en galning efter rabarber i Spanien. Inte nu, men tidigare när det var säsong. Men jag tror ordet rabarber nästan inte existerar på spanska. Alla tittade frågande på mig när jag försöket förklara det stora, gröna huvudet och plantan med den långa stjälken som smakar lite surt men gott. Inte ens på någon efterrättsmeny har jag funnit rabaraber.
Så nöjd är jag därför nu med denna nya familjemedlem. En liten rabarberplanta jag fick igår av min kompis Maria. Den ska in i en större kruka och ut på balkongen, växa och gro till nästa år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s