Festa Major de Gracia 2014

SONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Det är riktigt klibbigt varmt emellanåt, men ändå inte så där fruktansvärt hett som det kan vara här i augusti, eftersom himlen är titt som tätt täckt av moln. Vi är mest inne på dagarna, jag och Juni. Mycket ammande, väldigt korta sovstunder och tyvärr fortfarande en hel del magont. Men nu börjar vi även få små ögonblick av lek ihop. Glädjen när hon plötsligt avfyrar ett leende.

Framåt kvällen. Från gatorna längre in i Gracia hörs ljudet av trummor, tjutande mikrofoner och människosorl. Ja, hela kvarteret sprudlar av liv. Det är ju dags för Festa Major de Gracia igen. Områdets stora festival som hålls varje år i augusti. I torsdags körde de igång och vi tog oss en titt. Jag älskar hur de dekorerar gatorna. Att man låter fantasin flöda hur vilt som helst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s