Home alone

20140726-184148-67308889.jpg
Jag är så imponerad över alla ensamstående föräldrar där ute. Få timmars sömn, natt och dag som flyter ihop, en hetta ute som gör henne orolig och det onda magen som leder gråt och tårar i flera timmar. Som ensam och helt ny i föräldrarollen är det svårt att ens hinna få i sig mat och duscha ( Jag önskar jag var en sådan där cool flerbarnsförälder, som fixade allt galant med barnet på ena armen, men det är jag inte än;)), utan en till famn som kan bära och trösta.
Jag tänker på min mormor och alla sjömansfruar med henne som fick klara sig långa, långa tider på egen hand. Eller på de som alltid är ensamma.
Jag har det bara så här i tre veckor. Sedan är vi två föräldrar igen.

2 thoughts on “Home alone

  1. Jo småbarnslivet är tufft men guld värt! Det viktiga är att släppa alla måsten – försök vila när Du kan! 🙂 Grattis än en gång! Juni är alldeles underbar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s