Geta poesi & visa

 

SONY DSCHej! Vi har just kommit hem från en ”Saltstänkt afton med Kurt Skogberg, Kim & Marianne, Iarnród och Tidens brus” på Lökholmens brygga i Geta. I helgen pågår nämligen festivalen Geta Poesi & Visa och eftersom jag alltid brukar tycka att den är så mysig, så bestämde vi oss för att åka dit. Det blev en jättefin kväll med fina visor och skön irländsk musik. Eftersom jag tidigare har bott på den gröna ön, är jag väldigt svag för musiken och just där på bryggan, en kall sommarkväll, passade den så bra till ljudet av puttrande snipor och ropande sjöfåglar.

SONY DSCHela gänget

SONY DSC

Det var kalltSONY DSC

men vilken vacker kväll.

SONY DSC

Marianne och Kim

SONY DSC

Lite senare kom Simon Påvals och Henrik Forsell upp på scen. Jag har känt Simon sedan han var liten och jag blev så glad av att höra hans sköna stämma.

SONY DSCDet var också så roligt att höra Catherine Frisk-Grönberg sjunga visor. När hon sjöng ”Så skimrande var aldrig havet” rös jag i hela kroppen av något helt annat än kylan.

SONY DSC

Och Ella. Hon är ju bara bäst. Jag blev till och med förälskad i hennes klänning. Vit med svarta rosetter. Vill ha, när jag kommer i sådant igen…;)

SONY DSC

Totalt. Ett riktigt fint kvällsäventyr. På vägen hem åkte vi sedan via Rökka och köpte korv. Jag vill ju att Edu ska få smaka på alla ingredienserna av en åländsk sommar.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s