On the road again

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

Hej allihop. Hoppas ni haft en fin midsommar. Vår har varit jättelugn och skön och fortfarande har inget hänt på bebisfronten.

Så nu kör vi fotmassage, långa promenader och tar till alla möjliga knep som vi får höra talas om. För att inte bli uttråkade av samma promenadsträcka, har vi nu till och med börjat ta bilen till olika platser i jakt på nya vandringsleder. I går åkte vi till Jomalaby och promenerade omkring där. Det var blåsigt och kallt i vinden, men åh, så vackert. För det doftar ju och ser ändå ut som sommar.

Jag börjar bli rätt så otålig nu, men en annan sida av mig njuter att få slappna av en stund och knappt göra någonting. Innan jag gick på mammaledighet hade jag nämligen galet mycket jobb, som jag kämpade med att få klart. Som egen har jag ju ingen ersättare, så jag har fått jobba in flera månader på förhand. Ett tag såg jag inget slut och trodde inte det skulle gå, men nu när det är gjort känner jag en sådan lättnad. Och det är dem känslorna jag försöker njuta av nu; Vakna upp på morgonen och inte sätta på datorn direkt, istället lyssna på musik, njuta av en kopp kaffe på trappan, höra hur mejl trillar in men kolla dem senare, ta en lång siesta mitt på dagen, ha som största bekymmer vad vi ska äta för gott i dag och sedan var uppe till ett om jag vill eftersom jag inte behöver stiga upp tidigt följande morgon. Så skönt, så skönt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s