Edu is here

bild 1-5

Nu är Edu här och jag är så himla lycklig!

bild 2-6

 

Jag känner hur jag slappnar av i hela kroppen och mer kan vara i stunden. I nuet. För nu spelar det ingen roll om bebisen bestämmer sig för att komma i dag, i morgon eller om två veckor. Vi är här båda två.

Säkert skulle jag ha klarat av en förlossning själv, men det handlar mer om att jag verkligen vill dela upplevelsen med honom. Det här är kanske en sak som bara händer en enda gång i vårt liv. Och vi vill vara med om det tillsammans.

One thought on “Edu is here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s