Fallen down

tumblr_krr07tmz6e1qznvmwo1_500

Jag har inte försvunnit, men är sedan jag kom hem totalt däckad i en rejäl förkylning. Det rosslar och tjuter i näsa, bihålor och luftrör och när bebisen trycker på får jag knappt någon luft. Även andra saker har slagit omkull mig de senaste dagarna och ännu vet jag inte vad som är vägen upp. Jag uppdaterar här inom kort igen. Nu måste jag bara först vila så magen slutar vara hård av sammandragningar, stress och hostattacker. Jag vill att pyret där inne ska få lite lugn och ro innan det är dags att komma ut.

Bilden kommer från bloggen Lolitas. 

2 thoughts on “Fallen down

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s