Between two worlds

IMG_8419

Fina Anna är i stan och i går träffades vi i Raval för att gå och vintage-shoppa lite grann. Vi började traska runt omkring, men märkte efter ett tag att vi mest stod och pratade i de olika affärerna utan att på riktigt titta på något. Vi var helt enkelt mer pratsugna än någonting annat och satte oss ner i solen på Rambla de Raval och tog en café con leche istället.

IMG_8423

Jag tycker så mycket om när mina olika världar möts och njöt så av att ha Anna här.

IMG_8427

Självklart måste vi även njuta av god mat, så jag tog med henne till favoritrestaurangen Tapeo, så att hon skulle få pröva mumsiga tapas och chokladmoussen med olivolja och salt så klart!IMG_8425Vi var mycket nöjda som ni kan se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s