Balance

IMG_8169IMG_8172IMG_8161

 

Hej! Hoppas ni har en bra vecka allihop. Jag håller på att möblera om och fixa lite här hemma med gröna växter och fina planscher som jag till min stora förtjusning hittade på en  loppis här i Gracía för en euro styck. Puh! Det är mycket nu med inlämningar och saker jag behöver få klart. Men som många säger här: ” Vad bra att du har mycket jobb!”. Och det är ju faktiskt sant. Hellre det, än att vara arbetslös. Bara man håller fast vid balansen. Den som är så svårt att hitta.

I kväll ska jag och Edu börja på en föräldrakurs här. Mest nyfiken är jag på att få reda på hur den skiljer sig från hemma. Får man samma råd eller är de helt annorlunda? Det jag blev lite fundersam över är att de bett oss ta med träningskläder?!

 

One thought on “Balance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s