Intresting things

IMG_8020

Hej på er och hälsningar från mitt vardagsrum. Här sitter jag med min mage och jobbar för fullt. Solen lyser ute, men det är lite kyligt i luften. Mest håller jag på att göra research nu inför några artiklar jag håller på att skriva och är ute och surfar en hel del på webben.

Det svåra är att man lätt hittar en massa andra skojiga och intressanta saker, som man inte letar efter. Som det här:

Klädbytet

Galet solbrända läkaren som talar om hudcancer. 

Superbra föreläsning om feminism på TED

Intressant samtal mellan Underbaraclara och Ida Östensson

En kreativ podcast som inspirerar 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s