Heat wave

IMG_7807 IMG_7810 IMG_7811 IMG_7815

Hoppas veckan börjat bra för er allihopa! Jag försöker främst få ordning på jobb och min tillvaro lite grann efter veckorna på Åland, marathonlopp och Barcelona-besök. Min kusin Vendela var här i helgen och vi har haft jättefina dagar. Jag vet att det har snöat hemma och jag vill inte strö salt i såren, men vi helt ljuvligt väder här just nu. Över 20 grader och sol. De här bilderna är tagna från helgen när vi åkte ner till stranden och solade oss. Fina Kerstin kom förbi en sväng och sedan satt vi där ett bra tag, drack svalkande juicer och tittade på alla surfare och seglare som var helt lyriska över vädret.

Den här veckan har jag mycket att skriva och fixa med, men min plan är också att försöka njuta av vädret så mycket jag bara kan. Äta lunch ute, ta en kaffe på balkongen och kanske sitta i en park och jobba en stund. För väderbakslag existerar här också. Till helgen lovar de regn och svalare temperaturer.

2 thoughts on “Heat wave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s