Book club at Åsas place

IMG_7722

Häromdagen träffades vi hemma hos Åsa för att ha bokklubb. Nästan alla var på plats och det var lika mysigt och givande som alltid. Om ni gillar att läsa kan jag verkligen rekommendera att starta en bokklubb. Det ger så mycket att träffa ens vänner och prata om andra saker ibland. Saker utanför en själv och ens vardag, som man ändå går och tänker på någonstans i bakhuvudet.

IMG_7725

Därför är jag så glad att jag fortfarande kan vara med på ett hörn. Det är helt otroligt, men sedan jag flyttade till Barcelona för ett och ett halvt år sedan, så har jag bara missat klubben två gånger. (Tack vare att alla är så gulliga och planerar in våra träffar så)

IMG_7726

Denna gång hade vi läst Jeanette Wintersons självbiografi ”Varför vara lycklig när du kan vara normal”. Åsa hade valt boken och den fick högt betyg av hela klubben. I genomsnittligt betyg 4 av 5.

Det jag främst tyckte om var hennes sätt att skriva, den starka berättelsen kring en hård uppväxt, livsglädjen mitt i all sorg och alla kloka meningar och ord jag hela tiden ville stryka under eller klippa ut.

2 thoughts on “Book club at Åsas place

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s