Friday in Åland

IMG_7716

Nu är jag som sagt hemma på Åland och jag är så glad över att få träffa alla fina. Det är också väldigt fullt upp med mycket jobb och grejer, men denna gång försöker jag ta en sak i taget och hinna njuta av saker emellan.

IMG_7702

I fredagskväll såg Åsa och Stefan till att hela familjen samlades på ett och samma stället och bjöd in till middag med pull pork och tortillabröd som Åsa hade lagat. Det var så otroligt gott att jag till och med glömde att ta en bild av allt det goda.

IMG_7705

Jag fick i alla fall en bild på den värmade brasan

IMG_7706

och superkocken.

IMG_7710

Mamma, Åsa, Olle och Malva. Och titta där på bordet. Ser ni tortillabrödet och den mumsiga mangosalsan?

IMG_7713

Jag njöt så och mest av allt att vara hemma och ha alla runt omkring mig. Jag älskar känslan att efter ett tag känna att man aldrig varit borta.

IMG_7714

Malva och Olle

IMG_7715

Otto och Renée

IMG_7717

Stämningsfull ljus och mamma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s