Café and art gallery

IMG_7527 IMG_7528 IMG_7536

Det finns massvis med mysiga barer och restauranger i Barcelona, men det är lite svårare att hitta bra kaféer. I alla fall de som har allt jag tycker ett kafé ska ha; mysig stämning, god kaffe, fina saker att titta på och mumsigt fikabröd. Men dem finns bara man letar noga.

Häromdagen var jag till Café Cosmo på gatan Enric Granados 3 tillsammans med Grazia och Shona. Jag har varit dit förut och stämningen är superskön. Det känns inte alls jobbigt att sitta där ensam och skriva länge, så som det kan göra på andra ställen och salladerna och kakorna är jättegoda. Dessutom är det ett kafé och konstgalleri i ett. Ett litet tips bara, i fall att du råkar vara i närheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s