Yoga con Gracia

05_YogaConGracia

I går kväll kilade jag i väg på yoga. Jag har hittat ett  litet yoga-centrum ungefär 10 minuter från där jag bor som heter Yoga con Gracia. Ett underbart ställe. När man kliver in i salen doftar det värmeljus och nybryggt te och människorna är så avslappnade. Helt klart min grej. img_2166

Jag tycker om de röda väggarna, de mjuka materialen och mysbelysningen överallt. Så inspirerande så jag till och med blir sugen att inreda hemma.

Klassen börjar alltid med avslappning och långa, djupa andetag. Det är så skönt att släppa allt surr i huvudet och bara lyssna till yoga-lärarens lugna stämma. Vissa rörelser är till och med så komplicerade så då går det helt enkelt inte att tänka på något annat än just det ögonblicken. Där och då.

När jag sedan sakta promenerar hemåt känner jag på riktigt som en ny människa. En människa med lugnare hjärtslag och klarare tankar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s