Bang!

Image

 

I dag har jag ännu en spansk tenta. Nu är det mitt sätta att prata spanska som ska bedömas. Måste säga att jag är lite nervös. Vi har blivit indelade i par. Jag och Camilla från Brasilien ska tillsammans prata och diskutera ett tema som vi får reda på när vi kommer dit. En lärare sitter bredvid och antecknar när vi säger något fel. För många fel och jag klarar inte kursen. 

Nu på morgonen har jag försökte peppa mig. Lyssnat på spansk musik, pluggat lite spanska verb och ätit en stadig frukost. Och så har jag försökt göra mig lite fin. Det hjälper alltid! Har ni förresten sett att jag klippt lugg? 

 

2 thoughts on “Bang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s