Lucka 20, 21, 22, 23, 24

IMG_6985 IMG_6987 IMG_6991

20. Berätta om din student

Jag minns fragment. Rosorna runt halsen, hur de doftade. Känslan av lycka och nostalgi. Allt det okända, spännande som väntade. Rädslan att tappa mina vänner när vi alla skulle åka åt olika håll. Champagne i Esplanaden. Mössorna. Trängsel hemma hos Ullis innan Lilla holmen. Alkoholsmaken i munnen. Min vita klänning. Sommaren som väntade. Det vackra sommarljuset och allt det lovade.

21. Berätta om vad mode betyder för dig

Mode för mig är lika med klänningar och dem är mina lyckopiller. Otaliga gånger har en färgglad klänning fått mig på benen igen. När det är mörkt ute, när kroppen stretar emot, när hjärtat värker och hålen i vägen är ovanligt djupa…

22. Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv

Min skrattgrop på min högra kind och mina fräknar på sommaren.

23. Berätta om när du känner dig ensam

Konstigt nog nästan aldrig när jag är ensam rent fysiskt, men alltid när jag är tillsammans människor som jag inte känner någon samhörighet med.

24. Berätta om en gång när du kände dig älskad

När det här hände tidigare i år:

https://liztigt.com/2013/05/31/you-me/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s