Chicken soup with love

Bild

Jag blev alltså sjuk igen. Tarmarna blev inflammerade på nytt och så ilskna att de började blöda. Nu är jag på strikt diet igen. Kokt fisk, kokt kyckling, lite kokta grönsaker och inget starkt och svårsmält. Men det spelar ingen roll om jag måste äta så här i flera månader, bara det blir bra igen.

Häromkvällen lagade Edu den här kycklingbuljongen till mig som faktisk vart riktigt god. Ett litet tips om det är någon annan som har ont i magen. Han köpte en hel ekologisk kyckling och tog tillvara på filéerna, bröstet och vingarna. Resten lade han i en gryta och lät koka i flera timmar, innan han silade bort bitarna och voilá; mustig kycklingbuljong kryddat med massvis av kärlek.

Soppan tog till och med bort oron i magen för en liten stund. För det är det som är tufft. Jag går runt och oroar mig för massa hemska saker just, googlar och läser om saker som jag inte borde.

Och så lyssnar jag på musik. Här är min spellista nu när sommaren går mot höst: september.

6 thoughts on “Chicken soup with love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s