A little update

Hej fina ni och tack för era hälsningar. Jag börjar äntligen må lite bättre nu och nu får jag sova hemma i min egen säng.

För att förklara en lång historia kort så vaknade jag i tisdagsnatt med en sådan värk i kroppen att jag ville bara skrika och när jag mätte febern visade den över 39 grader och jag skakade så av frossa att jag fick som kramper i musklerna. På akuten tog de en massa prover och kontrollerade precis allt man kan, men hittade ingenting förutom att mina infektionsvärden var mycket höga.

Därför blev jag inlagd i flera dagar medan de försökte ta reda på vad som var fel på mig. Det visade sig till slut att de nedre delarna av min mage var kraftigt inflammerade av en infektion som de tror kommer från ett virus eller någon bakterie. De pumpade i mig massor av antibiotika och febernedsättande intravenöst och nu verkar de som infektionen är under kontroll. Eftersom jag har en autoimmun sjukdom i botten så blir jag extra sjuk när sådana här saker händer, så jag måste erkänna att de senaste dagarna har varit för jäkliga. Men nu har febern gått ner och snart hoppas jag vara igång som vanligt igen. Tills dess fortsätter jag vila och kolla på tv-serier. Kram!

2 thoughts on “A little update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s