Going south

IMG_3403

Det har varit en fantastisk fin sommar. Mest av allt har jag suttit på den här altanen och pratat med Åsa eller Reneé eller mamma och pappa och tittat på när mina syskonbarn lärt sig cykla eller hoppat och spelat fotboll och blivit övertygad av Malva att komma med och simma. Det är sådana små stunder som är de finaste. Då när man bara är. Tillsammans med dem man tycker om.

Nu har jag dragit mig söderut igen. Och jag fattar inte att jag är så lyckligt lottad att jag ska få fortsätta ha sommar. Några månader till i Barcelona.

Den här fina bilden har Stefan tagit.

Thank you for this summer in Åland. Now I go back to Barcelona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s