From Stockholm with love

Bild 2013-05-17 kl. 08.39

God morgon! Jag har just vaknat upp hos Carro på Lilla Essingen i Stockholm. Vi möttes igår på söder och gick direkt till Debasers uteservering och åt gott. Jag fick sköna nostalgikänslor av sommar-Stockholm. Jag trivdes alltid extra bra här då.

En kvällpromenad kring Lilla Essingen hann vi också med.

I dag vaknade jag upp på soffan och satte på Happy Birthday med Stevie Wonder! Det är nämligen min finaste Carros födelsedag idag. 17 maj, Norge och Carro. Dessutom ser det ut att bli en riktigt solig dag.

Nu måste jag packa ihop min väska igen, kontrollera att passet ligger kvar där och bege mig till flygplatsen.

Barcelona here I come!

Happy birthday Carro! Today is YOUR day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s