My little garden

Ända sedan jag flyttade från Torggatan har jag drömt om att kunna odla kryddor igen på min balkong. Jag tycker det är så härligt att gå ut på balkongen och bara knipsa av några knippor favoritkryddor när jag står och kockar i köket. Och nu har jag äntligen ett litet örtland igen med mynta, rosmarin, timjan, basilika, körsbärstomater och jordgubbar. Jag planterade dessa för några veckor sedan på balkongen och de har redan hunnit bli så här stora! Jag är helt fascinerad över hur snabbt saker och ting växer här. Vilken grej!

I always dreamt about having a herbal garden. Now I have a little one in my balcony.

2 thoughts on “My little garden

  1. Underbart! Jag har haft örtkryddor och grönsaker i kruka i många år när jag bodde i Geta och har i år bestämt mig för att återuppta traditionen. Hittills har jag sått chili som jag hoppas ska ta sig fin och frodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s