Love letters & Balance

IMG_1682

Det känns som jag efter påskhelgen befinner mig i en sådan där vecka där jag försöker komma ikapp. Jag skriver långa att-göra-listor, svarar på mejl, gör upp planer, bokar in intervjuer, klurar på artikelidéer och skriver. På fredag kväll vill jag ha känslan av välförtjänt ledighet i magen.

Det är en intressant upplevelse det här med att vara sin egen chef. Det känns som om jag måste vara en hård sådan mot mig själv för att inte tappa greppet om det jag gör. Min största skräck är att bli ekonomiskt utblottat eller totalt förslappad, ligga på stranden hela dagarna. Det är den rädslan som driver mig, som får mig att kliva upp klockan sju på morgonen och sätta mig direkt och jobba. Men samtidigt vet jag att det är väldigt viktigt att ta hand om sig, att inte låta prestationskraven och skräcken driva en för långt. En annan skräck jag har är att bli en sådan där person som bara pratar om sitt jobb och hur mycket det har gjort på en dag.

Balans. Det måste vara det bästa ordet någon någonsin kommit på. Balans.

Jag försöker balansera mig fram just nu.

Bilderna ni ser är av fina påskkort jag fick i helgen. Jag blir så glad varje gång det dimper ner något i min postlåda. Konstigt nog känns det mera verkligt att jag faktiskt bor här då. Därför står de nu uppradade på pianot.

IMG_1678

En påskpuss från Heidi

IMG_1674

Ett tackkort från fina Mimi som var här hela helgen och dansade Lindy Hop på stranden tills solen gick upp.

IMG_1680

Och de allra finaste av Malva. Det kom igår i ett kuvert tillsammans med ett hjärta av pärlor. Vi har börjat brevväxla hon och jag. På gammeldagsvis.

Här får ni en låtlista att lyssna för att få lite vårkänslor. Mycket franskt, Billie Holiday och Nina Simone. Jag lyssnar på den varje dag till mitt morgonkaffe!

I work a lot and try to found balance in my life as my own boss. These are easter cards that I got from friends. The last one is from my niece Malva. We are penpals. Here is a spotify list with music that will make you feel its spring!

2 thoughts on “Love letters & Balance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s