Välkomna till Liztigt

Välkommen hit, till min alldeles egen portal, liztigt.com.

Det känns så pirrigt och jag är så otroligt taggad att köra igång nu på riktigt med min egen blogg och mitt eget företag Liztigt.

Att starta upp den här bloggportalen är även som att flytta till en ny bostad eller ett nytt land. Man packar, flyttar in, möblerar om, fixar och pular, känner in och försöker hitta den rätta stilen. Lite så är det just nu. Jag känner inte mig helt hemma än, men jag vet att det här kommer bli så fint. Och det kommer bli 100% jag. Det är det viktigaste.

Här kommer ni få ta del av spanska smaker, resor tankar, vardagliga äventyr, familj och goda vänner och ni kommer att kunna kommentera och navigera bland olika kategorier och menyer på ett helt annat sätt än i den andra bloggen. Allt är inte helt klart än, men undan för undan kommer arkivet var fyllt och alla menyer klara.

Jag hoppas ni verkligen ska trivas och jag tar tacksamt emot alla tips, idéer och önskemål från er, mina kära läsare!Image

Nu kör vi!

 

Welcome to Liztigt! My name is Liz Lindvall. I am from the Åland Island, but live in Barcelona. I like word, people, drinking coffe outside in the sun, cooking food for everyone I love and the sea. I love the sea! Besides blogging, I work as a freelance journalist and writer.

 

10 thoughts on “Välkomna till Liztigt

  1. Åh vad roligt Liz! Klart jag flyttar med till din fina sida. 🙂 Hoppas kunna lämna kommentarer till dina inlägg lite smidigare än innan. (Bråkade en hel del för mig i alla fall.)

      • Nu gjorde du min dag Liz. Jag är så rörd att jag har tårar i ögonen. Tack. Stod nämligen precis vid mitt skrivbord på jobbet och kokade av ilska och ledsamhet efter att ha blivit utskälld och därefter mottagare av sexistiskt kommentar. Idag har jag inte mycket till övers för habegärliga utsugare och inte heller ignoranta kollegor.

      • Åh, jag är ledsen att du har en jobbig dag Emma! Vill bara skicka dig en till STOR kram! Du har peppat mig så många gånger här på bloggen att fortsätta blogga och skriva! DU är bra Emma! Glöm inte det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s