Vill du besöka Barcelona?

Jag ger mot beställning guidade turer till Barcelonas bästa vintage-butiker, kulturplatser och smakupplevelser. Och har även en lägenhet i centrala Barcelona som hyrs ut veckovis under hela sommaren. Vintertid kan du hyra ett eller två rum för en dag eller flera. 

BOENDE

Är ni sugna på att åka till Barcelon? Vi hyr ut rum för en billig peng i vår lägenhet i Gracia. Det går även att hyra hela lägenheten ifall ni hellre vill det. På sommaren är vi även intresserade av utbyten veckovis eller för hela månaden, ifall någon har hus/sommarstuga/lägenhet på Åland som vi kan bo i medan ni roar er i Barcelona.

img_8172

Vår lägenhet har ett stort vardagsrum, balkong, tre mindre sovrum och ett litet men fullt utrustat kök. Den ligger i stadsdelen Gracia mitt emellan Parc Güell och Sagrada familia. Med metron tar det tio minuter till centrum ( Plaza Catalunya).

Hör av er till mig på liz.lindvall@gmail.com ifall ni är intresserade, så berättar jag mer.

GUIDADE TURER

Smaka på Barcelona

img_5110

Cava och chorizo, klassiska Patatas Bravas och en äkta La Bomba, lokala läckerheter, iskall vermouth och chokladmousse att dö för. Häng med till mina favoritrestauranger och låt dina smaklökar bli höga av glädje.

I Carlos Ruis Zafons fotspår

Miljontals läsare har fastnat för Carlos Ruiz Zafóns romaner. Följ med mig på en tur till författarens och romanernas dunkla mysteriefyllda platser. Flera av dem existerar på riktigt. Det blir en tur genom ett annorlunda Barcelona som träder fram när man skrapar lite på den vackra ytan.

Vintageshopping och cava

I Barcelona finns det gott om bra vintagebutiker, men de ligger utspridda över hela stan och är svåra att hitta. Jag visar dig vägen till mina favoriter och lyxar till det med lite bubbel.

En konstnärsrunda med historiska hemligheter

När Antoni Gaudí var klar med sin arkitektutbildning, sa skolans rektor att inte visste om han stod framför en galning eller ett geni…Jag tar med er på en konstrunda genom Barcelona och berättar allt om arkitekten bakom flera av mästerverken och om den rörelse, som Gaudí var en del av. Plötsligt kommer ni att se modernistisk arkitektur vart ni än går. Och hänföras.

Är du intresserad? Kontakta mig via mejl för pris och mer detaljerade uppgifter.

liz.lindvall@gmail.com

4 thoughts on “Vill du besöka Barcelona?

  1. Tusen tack än så länge Liz! Vi har inte ens åkt hem än och är redan supernöjda 🙂 vi gottar oss på balkongen och ikväll provade vi ditt tips Morryssom, vilket var grymt gott! /Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s