Ryggont och hälsoångest

Hej på er! Jag försvann ett tag. Jag fick ont i ryggen efter lillajul så jag inte kunde sova på nätterna. Jag som nästan aldrig har ont i ryggen. Smärtan gjorde mig så trött, men mest av allt rädd. Rädd för att det skulle vara något farligt. Något livsfarligt.

Och med ångest kunde jag inte skriva. Jag vet inte riktigt varför, men jag kunde inte.

Jag har fortfarande ont. Smärtan kommer och går och jag vet inte riktigt vad det är. En del av den berodde nog på en kraftig urinvägsinfektion som jag fått medicin mot, men sedan är det även något med ett svullet ligament i ryggen.

Innan jul blev det lite bättre, men sedan i Spanien fick jag jätteont igen. Nu är det återigen lite bättre. Så nu går jag till osteopatwe och naprapater. Och jag jobbar med min hälsoångest. Och jag skriver igen.

Det känns skönt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s