Sommarhetta

Det är 30 grader varmt här just nu med varma ökenvindar som blåser in från Sahara och hög luftfuktighet från Medelhavet.

Men jag njuter av det. Jag måste erkänna att jag älskar när det är riktigt hett. I alla fall ett tag. Och så länge man får vara i skuggan, stannar inne mitt på dan när det är som allra varmast och kommer ihåg att dricka mycket vatten.

Häromdagen hängde vi i en skuggig park tillsammans med några av Junis klasskompisar. Och jag tänkte på kalla vinterdagar och njöt så av att inte ha kallt någonstans alls på kroppen. Inte ens om tårna.

Men ja, vi får se vad jag säger efter idag. Kanske får jag ångra hela det här inlägget. De lovar nämligen kring 35 grader!!☀️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s