Torsdag till torsdag

Hej! Jag tänkte vi skulle ta en titt på vad jag gjort den senaste tiden.

Förra torsdagen var jag hemma med Hjalmar på morgonen, som vanligt på torsdagar. Jag älskar de dagarna. Denna torsdag var jag fortfarande helt däckad i min förkylning dock men jag lyckades släpa mig ut i parken en lite stund med Hjalmar och leka kurragömma. Och det var så värt det. Körsbärsträden har börjat blomma här överallt och det var vackert och skönt ute.

Fredagen var en lika vacker dag. Jag förde Juni till förskolan och sen satt

jag på ett kafé vid Plaza de Vila i Gracia och skrev hela dan. Är så glad för jag har ett sådant flow just nu.

På lördagen var det soligt och fint så vi åkte ner till stranden. Det är inte bikini-väder, även om många turister ligger och solar men jag tycker det är så härligt att se, höra och känna doften av havet. Och Juni älskar dessa pyramid-liknande klätterställningar.

Jag och Edu var så trötta i helgen. Det har varit mycket den senaste tiden så på söndagen fortsatta vi vår stilla lunk och hängde mest hela dagen med barnen i parken vid oss.

Jag tror inte riktigt pingisborden är tänkta för denna sport men Juni och Hjalmar gillade det.

På måndagen var det sedan dags för jobb och skola igen. På måndagar är Juni på förskolan medan Hjalmar får hänga med farmor några timmar när jag jobbar.

Här är vi på väg till Junis förskola. Så kul att få köra dessa två och höra dem babbla på i vagnen.

I tisdags var det farsdag i Spanien och vi överraskade Edu med frukost och hemgjorda kort på sängen. Sedan fick Edu följa med till Junis förskola. Alla pappor var nämligen inbjudna och Juni var så pepp.

Samma dag åkte jag till Raval för att skriva. Försöker byta lite miljö för att lura och inspirera min hjärna lite. Och det funkar. Mitt flow fortsätter.

Här är jag på toaletten på restaurangen Flax & Kale som ni absolut måste spana in ifall ni kommer hit. De har så god mat och allt är vegetariskt och bra för hela din kropp. Dessutom är ju deras toalett så fin!

Och inredningen och huset överlag.

Missa inte heller området kring plaza Universitat när ni besöker stan. Några av mina favoritgränder och hörn finns här.

Igår morse tog jag denna bild på Juni när vi satt på busshållplatsen och väntade på en bänk. Hon har fått en ny tröja av sin farmor som Rosa själv stickat och Juni var så glad.

På kvällen bakade sedan jag, Juni och Hjalmar bullar. Edu är med jobb i Madrid och allt var rätt så kaosartat men bullarna blev goda. Vi ska ta med dem till Junis förskola imorgon när de har vårfest där.

Och idag har jag varit hemma med Hjalmar på morgonen igen och han blev alldeles till sig över några musiker på stan.

Jag gick just förbi ett av Gaudis berömda hus och det slog mig igen som det gör ibland. ” Här går jag i Barcelona.” För det är lite som att jag glömmer bort det ibland, när vardagen tar över.

Hoppas ni har en fin vecka. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s