När sommar blir till höst

Detta inlägg innehåller reklam

När jag tänker tillbaka på sommaren känns den som en dröm. Fastän vi fortfarande befinner oss i 30-graders värme här i Barcelona vet jag i mitt sinne att den är över och att hösten snart är på väg.

Och i år gör det absolut ingenting. Jag är klar med stränder, sol och hetta och längtar till klar luft, stickade koftor, varma teer, rutiner, serier i soffan, levande ljus och mysiga middagar.

Årets sommar var så fin, så det känns liksom som den går att leva på länge. På grund av solen som gav mig energi och värmen som fick mina axlar att sjunka. Men mest av allt för att jag fick så mycket mer tid än vanligt. Tid att för vila och tid för barnen.

Edu och jag bestämde oss i år för att absolut inte göra någonting på semestern. Det enda vi typ gjorde var att vara tillsammans, turas om att sova och handla och laga mat och så. Och det var den första riktiga vilsamma semestern på länge.

De här fina bilderna tog min kära Carro på mig när hon var på besök veckan innan vi åkte tillbaka hit. Och redan då började jag känna mig redo att hugga i och köra igång igen.

Älskar den känslan. När den kommer inifrån utan tvång.

Ifall någon undrar är den prickiga blusen och sköna byxorna från Dress Like Marie.

One thought on “När sommar blir till höst

  1. Åh, det är så skönt att inte ha något att göra på semestern. Den brukar kunna planera sig själv. Jag hade en enda sak, en konsert i Dalhalla med First Aid Kit. Det var det enda som styrde mig, var jag skulle vara när. Resten löste sig själv vart eftersom veckorna gick.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s