Julaftonsmorgon

God jul! Precis just vaknade jag och viskade i Junis öra: “Nu är det julafton!”

Hon studsade upp ut sängen och nu är hon med Edu och Hjalmar uppe i köket och jag bara drar mig några minuter till i sängen. Jag har varit vaken ganska många gånger med Hjalmar inatt igen och jag vill bara landa lite i dagen.

Det blev mycket jobb hela veckan in under sista och nästan all min tid hemma på Åland den här gången har gått åt till det. Det gör mig lite ledsen men nu är jag klar och tänker ge mig själv ledigt ända till den andra januari. Det ska bli så skönt! Och än har jag många juliga dagar att mysa tillsammans med familjen och fina vännerna.

Jag hoppas även då kunna uppdatera lite mer här. Det är roligt att då dela med sig av julen. Tänker på alla er trogna läsare här och hoppas ni får en riktigt fin julafton hur och var ni än firar.

Inatt hade jag Junis ena en över min mage och Hjalmar kröp upp tätt, tätt intill mig och trots att jag är så trött ibland av sömnbrist, jobb och allt som måste göras så att det värker i hela kroppen …är jag så himla lycklig! Och i dag vill jag bara vara i det!

God jul alla underbara ni! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s