Hälsningar från Barcelona 

Hej på er! 

Nu är vi i Barcelona. Vi flög hit i söndags och landade i 30-graders värme. Jag kände mig så förvirrad men så glad att se Edu. 

I dag är det torsdag och jag börjar äntligen känna att jag landat lite grann. Ju längre tid vi varit borta, ju längre tid tar det. För oss alla. Det är som om kroppen förflyttas men att själen behöver några till dagar på sig. 

De sista dagarna på Åland fixade jag allt det där viktiga på att-göra-listan som jag hade skrivit för sommaren men som jag liksom sparade till sist; jag var till banken, apoteket, tvättade och prickade av olika möten osv. 

Men jag hann också ta en kaffe på trappan i solen

Vila lite 

Ta morgondopp på Enklinge

Åka ut dit med mina kära systrar och barnen

Ha energigivande jobbmöten

Och till och med gå på ett yogapass och 50-årskalas i ett tillsammans med inspirerande Zandra och Tove. 

Jag uppdaterar mer snart här igen…

Men innan jag går vill jag bara tacka alla ni hemma på Åland som i sommar kommit fram och sagt att ni läser min blogg och sagt så vänliga ord. Det är så roligt att få ansikten på er och det betyder så mycket att höra era kommentarer. Ni är så fina! Tack! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s