Några bilder från de senaste dagarna 

Det kännas som om jag levt i ert virrvarr de senaste dagarna men som om de snart börjar bli ordning i kaoset och vi snart kan ta jul. 


Juni har varit sjuk och vi har varit vakna halva nätter men rätt så pigga under dagarna ändå. Eftersom Junis stora idol Malva redan varit sjuk så har hon kunnat krama på henne och så har vi lekt och pysslat inomhus. 

Annars har jag  tack vare mamma och pappas hjälp med Juni försökt jobba klart och genomfört ett jätteroligt arbetsprojekt som jag jobbat med under hösten. 


På samma gång som jag försökt förbereda de sista inför bebisen och jul.Det är en sådan tur att finska babylådan även kan göras om till en säng, speciellt när vi snart är fyra som sover i mitt gamla flickrum. 


Jag slås av hur mörkt det är ute och försöker fånga de vackra solnedgångarna i min kamera. Igår fyllde Olle och Melker år och jag kan inte fatta att dessa mysiga charmtroll är åtta år! Alldeles nyss var det ju så här stora:


Men ja, tiden går…Häromdagen skickade fina Ida ett gammal klassfoton av mig i högstadiet som hon hade hittat i sin brorsas skolkatalog. 

One thought on “Några bilder från de senaste dagarna 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s