Måndagslistan

Jag tänker att det är dags för en lista, så ni blir lite uppdaterade om vad jag håller på med.

 

Vart bor du just nu?

Hemma hos mamma och pappa i Lemström. Vi befinner ju oss på Åland och då är det vårt tillhåll.

Vad har du gjort idag?

Klockan är än så länge bara 11.30 så jag har inte hunnit med så mycket förutom att ätit frukost med mamma, pappa och Juni och lekt lite. Men nu sitter jag på bibban och ska försöka få lite jobb gjort.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag vet faktiskt inte för jag älskar alla årstider. Eller snarare att det finns årstider. Jag gillar att det växlar och skulle tröttna om jag hade sommar hela tiden eller vinter hela tiden.

Är du beroende av något?
Socker, tror jag. Men jag försöker jobba på det.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just precis här där jag är.

279H

Vad är du på för humör just nu?
Jag känner mig så extremt pigg och glad för inatt sov jag 11,5 timme! Helt galet, men jag somnade när jag skulle lägga Juni och vaknade mitt i natten med kläderna på och visste inte var jag var. Då var det enda alternativet att sova vidare. Och så sov Juni ända till 07.30 (Vanligtvis vaknar hon klockan sex). Så skönt. Jag behövde det.

Vilket är ditt favoritgodis?
All sorts kola.

Vilken är din favoritaffär?
& Other stories.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska. Jag älskar att vara uppe när alla andra sover. Det är så tyst då och jag njuter av lugnet och av att kunna koncentrera mig.

Har du blivit sydd någon gång?

Ja, flera gånger. Första gången under hakan när jag var 5 år och var med och spelade brännboll och blev träffad av slagträet när jag stod för nära hon som skulle slå. De andra stygnen har varit operationsstygn.

Är du blyg?

Ja, när jag ska ringa någon.

Vad heter du i andranamn?

Marguerithe. Det heter mamma också och Juni. Jag gillar det för en av mina favoritförfattare är Marguerite Duras.

Har du något smeknamn?

Min pappa kallar mig för Lisa. Och Åsa kallar mig för Lizzan.

286H

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s