Liztigt på instagram

Det här har hänt den senaste tiden på Instagram: 1. En bild på intervju med mig i Svd där jag som Vings citykorre tipsade om saker att göra i Barcelona. 2. I lördagskväll var jag och Edu ut och åt på tumanhand och efter middagen tog jag den här bilden på torget plaza de vila Gracia. Det var så fint hur allting speglade sig i regnet. 3. Jag har skaffat mig ett frilanskontor! Och det här är en bild på den sköna kontorssoffan. 4. Förra helgen var jag och Noemi ute och gjorde stan. Så roligt! 5. Ett jättefint utomhuskafé i stadsdelen El Born som Kerstin visade mig och Edu för några veckor sedan. 6.I Parc Ciutadella nere vid hamnen finns det gott om clowner och andra gatuartister. Juni fullkomligt älskar att springa efter och jaga stora såpbubblor. 7. Kärlekspoesi på toaletten på alla hjärtans dag. 8. Apelsinträd utanför mitt kontor. 9. En skön söndag på en uteservering ute i solen. Kaffe, tidning och sol. Så mycket mer behöver man inte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s