Detta har hänt sen sist…

Var är du nu? 

I soffan framför teven i Lemström på Åland.

Hur har du det? 

Riktigt bra. Lite ont i halsen och hes är jag fortfarande, men det börjar ta sig. Juni har också nästan återhämtat sig. Det är även riktigt skönt att vara hemma och jag har en massa med julkänslor trots att det inte ens är snö än. Det enda som känns lite jobbigt är att jag är lite stressad över att hinna med alla jobb och så innan jul. Jag skulle verkligen vilja vara ledig åtminstone en vecka i år. Edu kommer hit den 19 december och då vill jag ta semester.

Vad är det senaste du åt? 

En god och varm fisksoppa med gurkmeja i som mamma och pappa lagat. Mmm…

foodiesfeed.com_a-cup-of-tea-with-a-book.jpg

Vad gjorde du igår? 

Jag och Juni var först till Renée och Christian på kaffe på förmiddagen och sedan åkte jag hem och skrev en stund medan Juni sov i vagnen utanför. Därefter fikande jag och åt pepparkakor hos Åsa. Lina kom över och det var så mysigt. Därefter åkte jag och iväg och gjorde en lördagsintervju. Sedan var det dags för middag och nattning av Juni och därefter fortsatte jag skriva en stund innan jag gick och la mig för natten.

Vad ska du göra i dag? 

Klockan är redan tio på kvällen, så snart kommer jag nog gå och lägga mig. Men hittills idag har jag skrivit intervjun jag gjorde igår och så har jag hängt med familjen.

Vad ska du göra i helgen? 

img_0505

Jag vet inte riktigt ännu, men det är ju lucia och jag älskar lucia.

Vad är det senaste du köpte? 

Julklappar innan jag åkte hem från Barcelona.

När reser du nästa gång? 

Den 30 december. Då tar jag, Edu och Juni tåget till Göteborg för att fira nyår där.

Vad är det bästa med den här veckan? 

Att jag är hemma på Åland och får krama, se och ta på alla kära här.

Vilken tv-serie såg du senast?

The Americans. Jag och Edu är fortfarande helt fast i den. Nu är vi inne på säsong två.

Hur ser du ut just nu? 

Bild 2015-11-13 kl. 10.58

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s