Söndagsfunderingar

Vad jag lärt mig den här veckan? 

Jag har insett återigen att man som egen företagare måste vara väldigt noga med att bestämma sig för när man jobbar och när man är ledig. Länge nu har jag jobbat en timme här och där när jag kunnat och till slut har det känts som jag jobbar hela tiden fastän jag inte gör det. I veckan har jag jobbat från kl 15 när Edu kommit hem från jobb till klockan sju på kvällen och resten av tiden har jag varit helt ledig och det har känts så mycket mindre stressigt. 

  
Vad har varit roligt?

Juni är så himla rolig just nu! Det är så kul att bara titta på henne och allt skoj hon ser i världen.

  
En annan rolig grej var i torsdags när Edus mamma var hos oss på eftermiddagen. Då smet jag och Edu iväg en liten stund och tog ett glas vin i Gracia. Det var sommar, sol, festival i Gracia med band som spelade överallt och fint att prata med Edu en stund efter att inte setts på nästan tre veckor igen. 

Vad ser du framemot den här veckan?

Idag måndag ska jag och Juni träffa fina Maria och hennes Amanda i lekparken. Vi har inte setts på hela sommaren så det ska bli fint. Sen hoppas jag få njuta av värmen, ha skoj med Juni och bara ha en lugn vecka med lite sköna rutiner och lagom mycket jobb. 

Vad ska du fokusera på?

På vad jag är tacksam för. Det är så mycket! Som att jag  och mina kära är friska och lever, att luften är varm, att jag får jobba med det tycker är roligt: skriva. Att jag har så mycket kärlek i mitt liv! 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s