Söndagsfunderingar 

  
Vad jag lärt mig den här veckan:

Att man mår så mycket bättre när man sover på nätterna. Juni sover så bra nu. Hon bara vaknar till 1-2 gånger per natt och sommar om direkt. Jag är en ny människa. Jag känner mig delaktig i världen. Jag känner att jag orkar tänka! 

Vad har varit roligt:

Att jag häromdagen fick 20 timmar ensam med Edu och vi fick tid att bara vara, njuta och äta gott. Det var så roligt att bara prata och skratta tillsammans. 

Vad ser jag framemot nästa vecka: 

Att jag, Edu och Juni har ännu en vecka tillsammans med semester och att det är högsommar och att vi är på Åland. 

Vad vill jag fokusera på: 

Att det är sommar och jag är ledig, oavsett om det regnar eller inte vill jag göra semestersomriga saker som att lyssna på sommarprat, läsa böcker, äta mysfrukost, fika mycket, åka på någon utflykt, sova länge, grilla, dricka rosé, träffa fina vänner och prata om livet… Och inte alls tänka på jobb. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s